Maatregelen coronavirus

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Ouderkerk en Scouting Nederland houden de berichtgeving hierover scherp in de gaten. De bij Scouting Ouderkerk getroffen maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid en de adviezen vanuit Scouting Nederland. Op de website van Scouting Nederland is een pagina te vinden met veelgestelde vragen en de meest recente versie van de factsheet met maatregelen: https://www.scouting.nl/nieuws/vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Update 14-01: Nederland is tot en met 9 februari in lockdown. Scouting Christiaan de Wet neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken. Ook de nieuwe Britse virusvariant die op dit moment ook kinderen lijkt te treffen, geeft geen goede perspectieven om de grenzen van de maatregelen op te zoeken. Daarom zijn er géén fysieke opkomsten en is het clubhuis gesloten. Online activiteiten en activiteiten thuis zijn wél mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten voor updates over online activiteiten en het laatste nieuws omtrent de maatregelen.