Duinenmars 2022

Op zaterdag 1 oktober wordt voor de ​70ste ​keer de Duinenmars gelopen. Wij doen natuurlijk weer mee! We verzamelen om 8.45 uur bij ons clubhuis vanwaar we met bussen zullen vertrekken. We verwachten rond 16.30 uur weer thuis te zijn. Deelnamekosten bedragen € 12,50. Die betaal je vooraf bij de leiding.

Vergeet je lunchpakket(je) niet en trek goede/stevige wandelschoenen aan, dus géén kaplaarzen, en warme kleding. Houd het weerbericht goed in de gaten: soms is regenkleding meenemen noodzakelijk. Uiteraard nemen we ons goede humeur mee en hopen we op mooi weer. Inschrijven kan tot uiterlijk 17 september!

Let op, kies de speltak waar je op 1 oktober bij hoort!

Wat is nu precies de doelstelling van de Duinenmars? De Duinenmars is een initiatief uit de jaren 50 van de vorige eeuw om geld in te zamelen voor gehandicapte scouting jongeren en voor scoutingactiviteiten in Zuid-Holland. Vanaf eind jaren 70 kunnen ook andere instanties een bijdrage uit de opbrengst krijgen voor georganiseerd jeugd -en jongerenwerk waarvan de kosten niet uit de contributie of ouderbijdragen kunnen worden voldaan. Zo gaat er sindsdien jaarlijks een bijdrage naar de stichting Effatha in Zoetermeer, die zich inzet voor onderwijs aan doven en slechthorenden.