Aangekomen op het kasteel

Beste ouders en geïnteresseerden,

Gisteren zijn we aangekomen in ede. Hier werden we ontvangen door de tovenaar, hij vertelde dat hij blij was dat de kinderen er zijn om hem te helpen. Via de magische spiegel kwamen ze aan in het 4e koningkrijk, waar prinses wendelina ons opwachten. Ze is blij met de vele hulp die het koningkrijk gaat krijgen en nodigde de kinderen uit in haar kasteel om daar te blijven slapen. Prinses wendelina heeft uitgelegd wat de regels zijn in haar koningkrijk en verteld tot waar haar koningkrijk loopt. Ze grens namelijk aan het koningkrijk van de trollen en daar wil je absoluut niet komen!

De kinderen die als eerst mee zijn op kamp zijn vanmiddag gedoopt, en vanavond hadden we lekker soep met een broodje knakworst. Hmm, dat smaakte wel!

Na het eten zijn we begonnen met corvee, waarna we nog een potje slagbal hebben gespeeld. Met het teruglopen naar het clubhuis hoorde we een harde knal, en met dat we gingen kijken waar de knal vandaan kwam zagen we een zakje hangen met elvenstof, op dat zakje stond ‘denk aan een prettig moment en je vliegt’. We weten alleen nog niet wat we hier mee moeten doen….

 

 

8 gedachten over “Aangekomen op het kasteel

 1. Patricia ram

  Het ziet er super leuk uit. En spannend zeg ben benieuwd wat jullie met het elvenstof moeten doen. Succes!!! En veel plezier!!!

 2. Janneke

  Leuk om te leven dat jullie al helemaal in het thema zitten! Dat belooft een spannende week te worden… de foto’s van het dopen zien er ook spannend uit. Fijn hoor, die eerste update. Nu al zin in de volgende 🙂

 3. Leonie Bazen

  Wat doen jullie allemaal leuke dingen. Veel plezier met z’n allen. Zo benieuwd wat jullie morgen gaan doen. Is Alfonso al weer een keer bij jullie op bezoek geweest?

  Groetjes Leonie Bazen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *