De week is door de helft

Vandaag hadden we een late vlucht, dus dat betekende UITSLAPEN! Na rustig te hebben ontbeten, stapte we in het vliegtuig ditmaal richting Afrika. Na een kortstondig vlucht, en een vlotte landing, begonnen we met een kort spel in de jungle.

Daarna een snelle lunch, want we hadden een heuse safari op de planning, we gingen namelijk in de bossen van Austerlitz op pad met de boswachter, de meiden kregen verschillende opdrachtjes, waaronder echt waar: zoek een eigen boom, wees 4 min stil en luister goed, wat hoor je? Aangezien ze toch wel een beetje moe vandaag zijn, ging dat stil zijn opeens verrassend goed.

Vervolgens terug naar het kampterrein en lekker even een time-out, de meiden hadden het nodig. Daarna hoogbezoek, Anne kwam buurten en ze had ook ijsjes mee, de meiden hadden die natuurlijk nog niet op deze week ;). Vervolgens hebben de meiden lekker gerommeld, muziekje luisteren, touwtje springen, lekker rennen opt zand en er wordt ook nog wat afgeloomd. Na een heerlijke maaltijd, was het tijd voor een lekkere douchsessie, waarnaar de meiden onder luid gejuich hun lange broek aantrokken, want dat kon maar 1 ding betekenen: SLUIPIESLUIP (wat dat is moeten de meiden zelf maar thuis uitleggen). Nu liggen ze lekker plat en hebben ze hopelijk mooie dromen.

Voor onze oudste was dit slaapje van korte duur, ze stonden niet echt in één tel naast hun bed, maar uiteindelijk na wat geschud en verraste gezichten, want die dropping hadden ze niet meer aan zien komen, gingen ze op pad. Na een klein uurtje waren ze we terug op het clubhuis, en aan de verhalen te horen en de slappe lach te merken was het fantastisch geweest, na een kleine late night snack, werden de meiden naar hun slaapplek voor de nacht gebracht, lekker knus met zijn alle in een TENT, net als bij de padvindsters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *