Droppen en uitje!

Voor sommige meiden was de avond gisteren nog jong, onze oudste gingen namelijk het donker trotseren. Het was tijd voor de dropping. Ze hebben de leiding gelukkig weer veilig en vlot het bos uitgeleid. Dat moest natuurlijk beloond worden, met een snackie en een frisje. Daarna was het avontuur nog niet helemaal afgelopen, want echte (bijna) padvindsters slapen natuurlijk in een tent!

Voor de andere dames begon de ochtend bijtijds. We moesten namelijk naar Otterlo fietsen, hier gingen we per groepje van 6 een Escape Room doen. De meiden moesten voorkomen dat er een bos werd omgehakt waar een wolf woonde. Helaas is het niet alle groepjes gelukt, maar dat maakte het niet minder leuk.

Bij terugkomst was het tijd om lekker even te knutselen. We hebben sleutelhangers van Krimpie Dinkie gemaakt. Hieronder wat foto’s van het eindresultaat.

Daarna hebben we lekker vrije tijd gehad, de leiding ging alvast weer wat opruimen en de meiden hebben lekker gerommeld, in het bos, en daarnaast werden er druk armbandje van wol geproduceerd.

We zijn vanavond ook weer goed verzorgd door onze lieve kookstaf. Er stond sla, aardappelschijfjes en een bal gehakt op het menu. Nu gaan we lekker limo drinken, daarna douchen en als de meiden zoet zijn, nog een avondspel.

Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *