Fietsen op dinsdag!

De eerste ochtend begon rustig, de meiden waren rond een uurtje of 8:00 op, waar we natuurlijk begonnen met ochtend gymnastiek! Daarna een goed ontbijt, want vandaag gingen we lekker op de fiets doorbrengen.

Rond een uurtje of 11:00 waren alle groepjes vertrokken. De meiden hebben allerlei route technieken moeten gebruiken om de fiets route te bepalen. Zo is er kompas geschoten, kruispunt route techniek toegepast en hebben ze knooppunten gevolgd. Tussendoor hebben we met elkaar geluncht. Daarna zat het weer iets minder mee, maar desondanks hebben de meiden super goed gefietst. Bij terugkomst op het clubhuis was het tijd om te chillen, alles te drogen hangen en voor de liefhebbers een kopje thee en een koekje.

Vanavond was het avondeten, oer-Hollandse prak van spinazie, aardappels en een eitje met voor de liefhebber appelmoes. Na de corvee werd er nog lekker gedanst. De meiden zijn nu lekker buiten aan het rommelen, terwijl het kampvuur word aangestoken, zo is het tijd voor een potje weerwolven, waarna de eerste meiden gaan douchen en we langzaam richting bed gaan.

Tot morgen!

2 gedachten over “Fietsen op dinsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *