Shantihorde

Donderdag – Op jacht naar de schat

Dag allemaal,

Nog een klein berichtje van ons zo vlak voordat de bonte avond begint.

Huishoudelijk mededeling, wij gaan morgen een uurtje later vertrekken en hopen zo rond 12:30 aan te komen, dus hopen u dan allemaal te zien!

Maar nu terug op afgelopen donderdag. We deden vandaag rustig aan en op ons gemak, aten we een super lekker ijsje, met dank aan de papa en mama van Sophie!!

En sloten af met een knaller toen we een bezoek brachten aan de KNRM (Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij) wat de meiden fantastisch vonden.

Dit is wat de meiden opschreven over deze dag:

Beste Piraten Shanti’s,

We begonen de dag met ochtent gymnastiek. Der oudst meiden waren heel moe want ze zijnvannacht gedropt. Daarna gingen we eten, maar we moesten boterhammen smeren voor vanmidag. toen gingen we vlaghijsen. daarna gingen we naar Elburgcity om een spel te spelen. Toen we weer trug kwamen gingen we een uurtje uitrusten. Daarna moesten we eten, nasi! Lekker!

Groetjes Papagaaitjes (Sophie, Ilse, Lizzy, Edith Wies)

Woensdag op kookeiland

Dag allemaal,

Wij komen net terug van een tochtje op het water in een heuze reddingboot, maar daarvan morgen meer foto’s.

Woensdag was bij ons vooral een beetje rustdag, deze dag was het super lekker weer en we begonnen niet al te vroeg. In de middag na de waterspelletjes zijn de meiden lekker in bed gaan liggen en zijn ze lekker even bijgekomen. De avond hebben wij natuurlijk afgesloten met een goed potje Sluipie Sluip, blijer krijg je de dames niet.

Voor de oudste was dit wel een hele spannende nacht, zij werden namelijk net na middernacht weer uit bed geplukt voor de dropping, die ze glansrijk en snel hebben doorlopen. Daarna hebben zij heerlijk als bijna padvindsters in een tentje geslapen, als we de meiden mogen horen was de dropping geweldig.

Dit is het logboek wat de meiden schreven over woensdag:

Beste Shanti’s,

We begonnen de dag met ochtendgymastiek. Toen gingen we eten, daarna gingen we vlaghijsen. Toen ging de oudste vuur maken tegelijkertijd gingen de andere kinderen deegmaken en groente snijden toen gingen we brandhout zoeken daarna gingen we broodjes bakken en soep eten. Toen gingen we waterspelletjes doen:

  1. Ballonen met waterpistooltjes voortduwen 
  2. Waterballonen overgooein
  3. zak met gaatjes overgeven zo vaak mogelijk
  4. Natte theedoek boven je hoofd doorgeven en uitwringen

Groetjes

de Schatkaarten (Marissa, Rosalie, Daniek en Anna)