Donderdag

Vandaag hebben we samen met dr strange geprobeerd loki te zoeken. Dit is ons gelukt door goed met alle nesten samen te werken.

In de middag hebben we nog een potje agend of shields gespeeld en geoefend voor de bonte avond. Vanavond hadden we lekker een prakje met bonen en een gehaktbal! Dat was smullen!

Na het corvee kwamen dr strange, nick fury (door de kinderen ook wel mac flurry genoemd), captain america en black widdow om een strategie te bedenken om loki gevangen te nemen. Captain america heeft namelijk ondekt waar loki zich bevind. Dr strange en nick furry gingen eerst naar de plek waar loki zich zou bevinden. Als ze loki hadden gevonden zouden de kinderen achter hun aan komen en zich verstoppen in de struiken. Als dr strange dan een singaal zou geven gingen de kinderen heel veel herrie maken zodat loki dacht dat we een heel leger waren. Loki heeft zich daardoor overgegeven, omdat hij zoveel lawaai hoorde dat hij dacht dat we met veel en veel meer waren. Loki is daarna afgevoerd door nick fury. De kinderen mochten daarna nog even vrij spelen in de duinen.

Na het spelen hebben we bij het kampvuur gezeten. Hier werd verteld dat we een avondwandeling gingen lopen met een gps. We hebben een prachtige wandeling gemaakt dwars over de duinen, onderweg hebben we ook nog naar de mooie sterrenhemel gekeken. We zijn allemaal weer veilig terug gekomen, mochten nog een zakje chips bij het kampvuur en lagen uiteindelijk pas om 11 uur op bed.

De kinderen die over gaan vliegen hebben de leiding nog gedropt aan de andere kant van de zandduinen met alleen een gps waar het coordinaat in stond van het clubhuis. Ook die zijn veilig terug gekomen en lagen uiteindelijk pas om 1 uur in bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *