Maandag, de fietstocht!

Vanmorgen met het vlaghijssen kwamen de tovenaar en de dwerg weer langs. De tovenaar probeerde de dwerg over te halen met de kristallen van gisteren om het kristal van de dwerg te krijgen. Maar de dwerg was nog chagrijniger dan gisteren en wilde echt het kristal niet geven. Er lagen overal broodkruimels en de dwerg houd niet van rommel. Maar, omdat hij toch ook wel inzag dat de kinderen wel hun best wilde doen kregen ze kleine kristallen (de puntentelling van dit kamp).

Hierna werd er verteld dat we de fietstocht gingen fietsen, we hebben wel 25 kilometer gefietst! Onderweg zijn we 2 keer een uitkijktoren tegengekomen, waarbij we op 1 uitkijktoren naar boven konden. Ook zijn we op het middelpunt van Nederland geweest.

Na de fietstocht hebben we de kaarten geschreven voor thuis, en hebben we lekker nasi gegeten.

In de avond kwam de kookstaf met een brief die ze hadden gevonden. Hierin stond dat ze te laten waren en dat de mantel al onderweg is naar de ijskoningin. De kinderen hebben prinses wendelina opgezocht om te vragen of zij wist wat we hier mee konden doen. Zij wist een route om het wezen te pakken te krijgen en ging op pad om de mantel te onderscheppen. Hierna hebben we een avondspel gespeeld en moesten we ook weer naar bed. Met dat we de slaapzaal in gingen hing daar ineens de mantel……..

3 gedachten over “Maandag, de fietstocht!

  1. Jolien

    Wat fijn om iets van jullie te horen. Wat maken jullie veel mee. Een lange fietstocht, spelletjes, een spannend verhaal… Ik hoop dat jullie lekker slapen en morgen veel plezier hebben.

    Groetjes!

  2. Diederik

    Jullie zijn allemaal ontzettend stoer hoor!! Heel leuk om zo te lezen en te zien wat jullie allemaal meemaken. Veel plezier met elkaar en groetjes van Diederik, Rianda en Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *