Uitje

Vandaag zijn we op uitje geweest naar het militair museum in soest. Hier hebben we van alles geleerd over de oude voertuigen die in de oorlog gebruikt worden. Ook mochten we nog een rondje rijden in een echte tank! 
De terugweg zijn we via de landingbaan gefietst. Gelukkig zijn er geen vliegtuigen geland!

5 gedachten over “Uitje

 1. Janneke

  Wat een leuk uitje!! Voor Hannah bekend terrein 😉 en wat een geweldige foto’s!! Super om die blije gezichtjes te zien 🙂 succes de laatste daagjes.

  Groetjes uit Ouderkerk!

  Sander, Janneke, Bart en Liselot

 2. Mirella

  Wat een leuke dag hebben jullie beleefd. Bedankt voor het delen van het verslag en de foto’s. Veel plezier nog. Lieve groetjes van Mirella (mama Nienke en Sjoerd).

 3. Familie van Jonathan

  Hallo allemaal,
  Wat ziet dat er gaaf uit zeg! Rijden in een tank en fietsen op de landingsbaan, dat is wel heel speciaal. Jullie hebben deze week al veel leuke dingen gedaan hoor. Veel plezier nog met elkaar. Groetjes van de familie van Jonathan.

 4. Familie van Wijnand

  Wat een leuke foto’s. Erg leuk om te zien wat jullie hebben gedaan, spannend hoor! Nog een paar leuke dagen toegewenst met elkaar.

  Groetjes Peter, Miranda, Elise en Annelie (familie van Wijnand)

 5. Bosch

  Wat leuk om alles zo te lezen en de foto’s te bekijken. En wat gaaf een ritje in een tank. Nog een leuke tijd met elkaar gewenst.

  Groetjes Aart, Anita , Jonas en Elianne.
  En speciaal voor Marcel nog een poot van Storm🐕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *