Zaterdag

Vandaag zijn we aangekomen in soest. We hebben eerst onze lunch opgegeten en met dat we klaar waren kwam de vrachtwagen zodat we al onze spullen hebben.

Tijdens het klaarleggen van de spullen komt Dr. Strange binnen en reageert boos op de kinderen. Hij wil weten wat ze komen doen en eist dat ze alle spullen weer in pakken. De kinderen krijgen de opdracht weer alles in te pakken. Tijdens dit voorval praat de rest van de leiding in op dr Doctor en weten hem uiteindelijk te overtuigen dat ze mogen blijven. De Simba’s geven aan in de leer te willen bij de Sorcerer Supreme en krijgen een startopdracht. Ondertussen komt Loki langs om te kijken of alles goed gaat. Dr. Strange herkent tot blijdschap van de kinderen hem niet en maakt een praatje met Loki terwijl de Simba’s de startopdracht oplossen. Loki loopt een stukje met de kinderen mee en wijst hen op het Oog van Agamotto dat om de nek van Strange hangt.

Hierna hebben we de kinderen gedoopt die als eerste keer mee zijn op kamp. Met dat we hier klaar mee waren en iedereen weer schoon was konden we gaan eten. Vandaag hebben we lekker soep met een broodje knakworst. Na het eten hadden we tijd om te corveeen. Vervolgens hebben we nog een potje levend avengers (levend stratego) gespeeld en zijn we daarna lekker naar bed gegaan.

1 gedachte op “Zaterdag

 1. Karlijn

  Lieve kinderen en begeleiders van de simbahorde,

  Wat een mooie start van het kamp zeg! Het ziet er erg gezellig uit! Fijn dat de doop weer achter de rug is, het zag er er wel spectaculair uit, wat een stoere kinderen en leiders!
  Geniet er maar lekker van met elkaar!

  Veel liefs vanuit Ouderkerk,

  Van de familie Goudriaan (Marco, Karlijn en Mijs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *