Welkom in Shantitown!

Eindelijk, om 9:15 was het zo ver, de eerste dames arriveerde en het kamp kon van start! Na een kort intro spelletje was het tijd voor het klaarleggen van de bedden. Toen iedereen een plekje had gevonden in de slaapzaal, was het chill tijd, de spelletjes, kleurplaten en boeken kwamen de tas uit, waarnaar we al vrij snel gingen lunchen.

Na de lunch, mochten de dames hun cowboy en indianen outfits aan en maakte zij kennis met de laatste 5 inwoners van Shantitown, bijzondere figuren. De dames moesten hun cowboyskills laten zien met een zeskamp, zo werd er boog en buks geschoten, hoefijzer gegooid en zakgelopen. Uiteindelijk kregen ze van de sheriff een welverdiende hulp sheriff badge.

Toen moest er nog gezocht worden naar de stadrechten van de stad, want die moesten niet in verkeerde handen vallen. Maar na al de nieuw aangeleerde cowboyskills was dit natuurlijk geen probleem meer en zo zijn deze ondertussen veilig opgeslagen in de kluis.

Daarna stond er een echte cowboy maaltijd op het menu met broodjes hamburger. Nu zijn de oudere meiden de doop aan het uitzetten en straks sluiten we de avond nog af met een avondspel, een goeie eerste kampdag!

5 gedachten over “Welkom in Shantitown!

  1. Ingridlegerstee@gmail.com

   Nou, nou. Jullie hebben al een hoop gedaan.
   Fijn dat de stadsrechten veilig in de kluis zitten. Dat kan ook niet anders met zulke goede hulp.

   Heel veel plezier nog!

   Groetjes
   Edwin en Ingrid

 1. Mariska V zwienen

  Dat ziet er top uit! Leuk om zo een beetje mee te genieten! We zijn ook erg benieuwd naar de foto’s met de foto probs! 😉

  Groetjes Kees en Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *