Oud papier en schoonmaak

Inzameling oud papier in Ouderkerk aan den IJssel

Let op! De inzameldagen voor het oud papier zijn gewijzigd! De inzameling is niet meer standaard op de eerste zaterdag van de maand. De actuele inzameldata zijn te vinden op de afvalkalender van Cyclus.

Al sinds jaar en dag halen we oud papier op in Ouderkerk aan den IJssel. Een groep vrijwilligers (ouders en leden van 18+) bemant dan vier perswagens en de groepsbus om alles op te halen. Daarnaast hebben we een container waar u dagelijks uw oud papier kunt brengen (behalve op zondag, dan wordt het niet binnengezet). De container is te vinden op de vrachtwagenparkeerplaats bij ons clubhuis aan de Sportlaan.

Minicontainers voor oud papier in Ouderkerk

Gemeente Krimpenerwaard stapt voor het ophalen van oud papier in de kernen over op het gebruik van Minicontainers voor oud papier in plaats van losse aanlevering aan de straat.

Begin oktober 2022 zijn de eerste minicontainers afgeleverd bij huishoudens in Ouderkerk. Omdat dit de nodige vragen oproept bij inwoners hebben we wat praktische informatie op een rijtje gezet. Klik hier om naar de pagina over de minicontainer te gaan.

Schoonmaak van het clubhuis

Elke week wordt ons clubhuis schoongemaakt. Ook dit wordt gedaan door vrijwilligers die wekelijks de keuken, toiletten en zalen onder handen nemen. Verder wordt er twee keer per jaar een grote schoonmaak georganiseerd.

Ouders helpen mee

Wij verwachten van de ouders van onze jeugdleden dat ze ook een steentje bijdragen aan onze vereniging. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waarvoor we u kunnen indelen.