Oud papier en schoonmaak

Inzameling oud papier in Ouderkerk aan den IJssel

Let op! De inzameldagen voor het oud papier zijn gewijzigd! De inzameling is niet meer standaard op de eerste zaterdag van de maand. De actuele inzameldata zijn te vinden op de afvalkalender van Cyclus.

Al sinds jaar en dag halen we oud papier op in Ouderkerk aan den IJssel. Een groep vrijwilligers (ouders en leden van 18+) bemant dan vier perswagens en de groepsbus om alles op te halen. Daarnaast hebben we een container waar u dagelijks uw oud papier kunt brengen (behalve op zondag, dan wordt het niet binnengezet). De container is te vinden op de vrachtwagenparkeerplaats bij ons clubhuis aan de Sportlaan.

Schoonmaak van het clubhuis

Elke week wordt ons clubhuis schoongemaakt. Ook dit wordt gedaan door vrijwilligers die wekelijks de keuken, toiletten en zalen onder handen nemen. Verder wordt er twee keer per jaar een grote schoonmaak georganiseerd.

Ouders helpen mee

Wij verwachten van de ouders van onze jeugdleden dat ze ook een steentje bijdragen aan onze vereniging. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waarvoor we u kunnen indelen.