Overvliegen 2021

Op zaterdag 18 september zijn de oudste leden van alle speltakken weer traditiegetrouw overgevlogen naar hun nieuwe speltak.

Yoram en Nathan hadden vijf jaar na hun vorig experiment weer een tijdmachine gemaakt om alle leden mee terug te nemen in het verleden van onze vereniging. Helaas mislukte het experiment en in plaats van dat de jeugdleden terug in de tijd werden gestuurd hebben ze allerlei mensen uit het verleden van de vereniging naar 2021 laten komen.

De jeugdleden hebben in het dorp de vossen uit het verleden opgespeurd en geholpen deze allemaal weer in de tijdmachine terug te sturen naar hun eigen jaartal waarna het echte overvliegen eindelijk plaats kon vinden.

Na het overvliegen zijn aan de leden die een weer een lustrum vol hebben gemaakt bij onze vereniging de lustrumtekens uitgedeeld. En aan Shiranou -die zelfs 25 jaar lid is inmiddels!- is de exclusieve jubileumdas ter ere van het 25-jarig lidmaatschap uitgereikt.

« van 6 »

Bonus!
Bekijk hier het filmpje van de tijdmachine waarmee we geprobeerd hebben onze jeugdleden naar het verleden te laten reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *