Nieuwjaarsinstuif 2024

De wereld van Mario

Op vrijdag 5 januari vond de traditionele Nieuwjaarsinstuif weer plaats bij onze vereniging. Het thema dit jaar: ‘Waar is Mario?’ Voor deze gelegenheid was het clubhuis omgetoverd tot de wereld van Mario, oftewel het Paddenstoelenkoninkrijk.

Aan het begin van de avond ontdekten prinses Peach, prinses Rosalina, Yoshi en Donkey Kong dat Mario verdwenen was. Ze vonden een brief van de gemene Bowser waarin te lezen was dat hij Mario ontvoerd had. In ruil voor sterren konden zij Mario weer vrijkopen.

Samen met de vrienden van Mario hebben onze jeugdleden sterren verzameld door verschillende spellen te spelen. Deze sterren zijn aan het einde van het spel aan Bowser gegeven. Gelukkig was Bowser in een goede bui en heeft hij Mario weer vrijgelaten. En iedereen in het Paddenstoelenkoninkrijk leefde nog lang en gelukkig.

Toen de bevers en welpen naar huis waren gegaan hebben de jongens en meisjes van de scouts en explo’s het tegen elkaar opgenomen bij het spel ‘jongens tegen de meisjes’. Na het vertrek van de scouts gingen de voetjes van de vloer voor de explo’s, (Geere)stam en leiding.

Het verhaal gaat dat het feest tot in de late uurtjes geduurd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *