Overvliegen 2022

Zaterdag 10 september stond in het teken van overvliegen.

Verdeeld in groepjes hebben onze jeugdleden een spel gespeeld waarbij ze op verschillende posten (allemaal vernoemd naar dorpen in de regio) handelswaar konden verzamelen door spellen te spelen. De groepjes mochten niet zomaar naar de dichtstbijzijnde post rennen, maar moesten via gekregen ‘handelsroutes’ de dorpen op hun route aandoen. De groep die aan het eind van het spel de meeste handelswaar had weten te bemachtigen kreeg nog een kleine traktatie van de organisatie!

Daarna was het tijd voor het overvliegen zelf. Dit jaar gingen de oudste leden van de speltakken letterlijk vliegend vanaf de klimtoren naar hun nieuwe speltak. En uiteraard moesten de oudere leden dit ook bekopen met een nat pak (variërend van nat gesproeid met de slang tot kopje onder in de sloot).

Tijdens de gezamenlijke afsluiting hebben we stilgestaan bij drie vrijwilligers die helaas na afgelopen seizoen gestopt zijn met (een deel) van hun taken. Via deze weg willen we Hagen (Simbaleiding), Renske (Padvindstersleiding) en Wilma (o.a. Activiteitencommissie) bedanken voor hun inzet als vrijwilliger bij onze vereniging!

« van 114 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *